Picture are memories for life...

Despre mine

Fotografia mea
Suceava, Suceava, Romania
Pasionat de fotografie si de expeditii montane de la o varsta foarte frageda...

vineri, 21 ianuarie 2011

Muntii Tibau

Tura in muntii Tibau pentru a studia relieful ruiniform impreuna cu prietenul meu Andrei si don profesor Marcel Mindrescu.










joi, 20 ianuarie 2011

Muntii Maramuresului Rugasu

Excursie in luna aprilie 2010 cu scop de cercetare si anume prelevarea de sedimente din lacul Vinderel, scop care nu a fost atins datorita unui plafon de ceata care s-a ridicat prea tarziu pentru mine ,Andrei si Dragos, colegii mei si don profesor Mandrescu.

















sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Muntii Rodnei vf Ineu

Tura din muntii Rodnei din luna august 2010 a fost una deosebita. Desi a fost o tura doar de 3 zile ne-am simtit superb, am avut parte si de o vreme extraordinara. Am plecat din Suceava eu ,domnul profesor Marcel Mindrescu , Andrei ,Flori , Carmen si Ionut spre valea Putredu din muntii Rodnei, una din cele mai salbatice vai de pe versantul nordin unde am si campat.








vineri, 14 ianuarie 2011

Masivul Ceahlau

Excurie cu Facultatea de Geografie , Suceava , a treia din multe serii de studenti la care am participat intr-un decembrie 2010 cu toate tipurile de vreme , ceata , senin , frig si vant usturator(impreuna cu studentii 45 la numar care stiu sa traiasca viata la maxim si cu domnul profesor Dinu Oprea)



























Persoane interesate